Smashbox TRY IT KIT BESTSELLERS | Smashbox Deneme Kiti

Herkese yeniden merhaba! 

Bildiğiniz gibi Smashbox markası ülkemize bir sene önce gelen yeni markalardan. Pek çok yabancı beauty vlogger bu markanın Photo Finish fondöten bazını öve öve bitiremedi ve biz Türk kızlarına hep "keşke burda da olsaydı ve deneyebilseydik" dedirtti, ama Şubat ayının başında yaptıkları lansmanla bu keşkemizi giderdiler.

Ben markanın hangi ürününü almak istediğime bir türlü karar veremeyince en çok satılan dört ürünlerini bir araya getirdikleri deneme kitini satın almaya karar verdim. 


Deneme kitinin tam adı "Try It Kit Bestsellers" içinde dört ürünleri bulunuyor. Bu ürünler photo op far üçlüsünün bulunduğu filter adlı set, 24 hour photo finish far bazı, full exposure rimel ve photo finish fondöten bazı. 


Kısaca içindeki ürünler hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.


1) Photo OP Far Üçlüsü - Filter

Filter adlı üçlü set kahverengi tonlarında, günlük doğal bir makyaj yapmak isteyenler için ideal. Bu tür üçlü setlerin en büyük avantajı farklı paletlerden renkler bulmanıza gerek kalmaması, üç renk ile tam bir göz makyajı elde edebilmeniz. Sette bulunan renklerin adları en açık renk vanilla, orta sable ve koyu kahverengi de sumatra şeklinde. Vanilla ve Sumatra renkleri güzel olsa da sable rengi beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü pigmentasyonu yok denecek kadar az, olan pigment de maalesef kahverengiden biraz griye kaçıyor. Renklerin hiçbirinin tozutma yapmaması setin artısı oldu. Setin satış fiyatı 92 TL.


2) 24 Hour Photo Finish Far Bazı

Bu ürünü çok başarılı buldum. Üzerine mac paint pot painterly rengini sürüp göz kapağımdaki renkleri eşitledikten sonra farları sürdüm ve 8 saat sonunda akşam eve geldiğimde göz makyajım hiç bozulmamıştı. Urban Decay eyeshadow primer potion'dan sonra denediğim en iyi far bazı. Ürünün satış fiyatı 70 TL.


3) Full Exposure Rimel

Eğer rimel sürdükten sonra kıvrık kirpikli bir sonuç istiyorsanız bu ürün size göre; ancak uzun ve simsiyah kirpikli bir sonuç istiyorsanız bu üründen uzak durmanızı öneririm. Ürün ile uzun kirpikler sevdiğim için anlaşamadığım gibi her aynaya baktığımda kirpiklerim daha da çirkinleşip birbirine yapıştı, ilk kez bir rimelde böyle bir durum fark ettim. Ürünün deneme boyu 29 TL, büyük boyu 65 TL.


4) Photo Finish Fondöten Bazı

Markanın kendine en çok güvendiği, youtuberların öve öve bitiremediği fondöten bazını sonunda deneme şansım oldu. Photo Finish bazları sivilceli ciltler için(yeşil), kuru ciltler için(mavi), lekeli ciltler için(şeftali) ve normal ciltler için(şeffaf) gibi farklı renklerde satışa sunulmuş. Ürün, tıpkı benefit porefessional gibi gözenekleri kapatıyor (gözenekleriniz büyükse porefessional daha iyi), cildi matlaştırıyor, yumuşatıyor ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Fondöteni saatlerce bozulmadan cildinizde tutması da cabası. Abartıldığı kadar var mıymış? EVET KESİNLİKLE VARMIŞ! Ürünün seyahat boyu 36 TL, tam boyu 91 TL. Smashbox'un bir ürününü aliyim derseniz o kesinlike Photo Finish Fondöten bazı olmalı.


Kitin içindeki ürünler markayı tanımanız adına yeterli boyutlarda. Eğer bir ürünü almadan önce yüksek miktarda bir fiyat ödemek istemiyorsanız bu kiti çok seveceğinizi düşünüyorum. Kitin fiyatı 128 TL; ancak indirim bitene kadar Sevil Parfümeri'nin internet sitesinden 69 TL'ye edinebilirsiniz.

Sizin en sevdiğiniz veya merak ettiğiniz Smashbox ürünü hangisi? Yorumlarda benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :)


Share:

5 yorum

  1. pahali ama kaliteli urunleri var ben de contour kitini kullaniyorum severek. gule gule kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir sonraki sevil'e gidişimde contour kitine de bakiyim o zaman, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Makyaj bazınının ününü ben de çok duydum sizin gibi, peki o bazın gözenek küçültücü vaati var mı? Bu arada yazınızı çok beğendim faydalı olmuş :) kendi bloguma da beklerim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, evet gözenek küçültme vaadi var ve yerine getiriyor ama belirttiğim gibi gözenekleriniz normalden büyükse bu ürünü beğeneceğinizi düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim, hemen geliyorum sizin blogunuza :)

      Sil