The Balm Voyage vol. 2 Paleti

Herkese yeniden merhaba!

Bugün sizlere bir hafta boyunca severek kullandığım The Balm Voyage vol. 2 paletini anlatacağım. The Balm markası bu paleti üretirken tatile giderken yanınıza bir sürü makyaj malzemesi almamanızı sağlamayı amaçlamış. Kapağında yazan "travel palette" içindeki ürünlerin çeşitleri ve kalitelerini göz önünde bulundurunca gerçekten çok doğru.


Ürün içinde dokuz adet far, bir tane bronzer, iki tane allık ve iki tane de ruj/krem allık barındırıyor. Ürün içindeki farlardan iki tanesi mat, kalanları içinde ışıltılar barındırıyor. Pigmentasyonları çoğu the Balm paletinde olduğu gibi çok iyi ve tozutma gibi bir problem yaşatmıyorlar.


Welcome: Mat bir renk. Göz pınarlarınızı ve kaş altınızı aydınlatmak için kullanabilirsiniz.

Bienvenue: Bana göre palette gözüktüğü rengi vermiyor. Bu sorunu yaşatan tek renk. İçinde altın rengi bulunan sade bir renk. Bu rengi göz kapağınıza sürerek kullanabilirsiniz.

Bienvenido: İçinde altın rengi bulunduran bir yeşil. Bu rengi yılbaşı zamanı göz kapağınızın tamamına sürerek kullanabilirsiniz.

Benvenuto: Sade bir pembe. Günlük makyaj için çok ideal. Göz kapağınıza bu rengi sürüp, katlanma bölgenize tervetuloa rengini sürerek basit bir göz makyajı yapabilirsiniz.

Tervetuloa: Katlanma bölgenize sürebileceğiniz açık bir kahverengi. Mat bir renk.

Welkom: İçinde hafif ışıltılar barındıran koyu bir mavi. Bu rengi göz kapağınızın dış bölgesine sürmek için kullanabilirsiniz. Gece makyajı için ideal.

Willkommen: Koyu bir kahverengi. Bence bienvenue(göz kapağınıza)+tervetuloa(katlanma bölgenize)+wilkommen(dış bölgenize) çok güzel bir sonuç yaratacaktır.

Valkommen: İçinde altın ışıntılar barındıran koyu bir kahverengi. Gece makyajınızda tüm göz kapağınıza sürerek veya dış bölgenize sürerek kullanabilirsiniz.

Failte: İçinde altın ışıltılar barından bir siyah. Bu rengi dış bölgenize sürerek kullanabilirsiniz.


Kuwakaribisha: Ürün şamyanpa renginde bir aydınlatıcı. İçinde az da olsa ışıltı barındırıyor. Günlük bir aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz, gece makyajı için performansını biraz düşük bulmanız mümkün.

Croeso: Orta koyulukta bir bronzer. Beyaz ve buğday tenliler için ideal. Bu ürünü hem cildinize renk vermek için hem de kontür yapmak için kullanabilirsiniz.

Huan Ying: Açık pembe-şeftali bir blush. Ben bu rengi günlük makyajımda kullanıyorum. Çok doğal bir renk veryor.

Dobrodosli: Orta koyulukta bir pembe. Bu ürünü gece dışarı çıkarken kullanıyorum.

Bem-vindo ve vitajte renklerini hiç kullanmadım. Bu iki ürünü hem krem allık hem de ruj olarak kullanabilirsiniz.

The Balm aynı zamanda palet içindeki renkleri nasıl kombinleyebileceğinizi anlatan bir bölüm eklemiş palete. Ben bu fikirlerini çok beğendim.


Ben genel olarak bu paletten çok memnun kaldım. İçinde pek çok ürün olsa da The Balm kalitesinden taviz vermemiş.

Ürünü Gratis ve Watsonslarda 79 TL gibi bir fiyata edinebilirsiniz.

Sizin en sevdiğiniz the Balm paleti hangisi? Voyage paletini kullanıyor musunuz? Yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim.

NOT: Instagram sayfamda (@theselproject) çekiliş düzenliyorum. Detayları çok yakında buraya da ekleyeceğim ama şimdiden bilgi almak isterseniz instragram sayfamı ziyaret edebilirsiniz.



Yazılarımdan haberdar olmak için blogumu takibe almayı unutmayın :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Share:

4 yorum

  1. ÇOK GÜZEL BİR PALET ÖZELLİKLE SEYAHATLER İÇİN ÇOK UYGUN :)

    YanıtlaSil
  2. bu palete bayıldım en kısa zamanda alıcam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almalısın bence de, çok severek kullanıyorum. :)

      Sil