Kasım Ayı Favorilerim

Herkese merhaba,

Bir ayı daha geride bıraktık. Zaman ne hızlı geçiyor! Sanki daha dün Ekim ayı favorilerime hangi ürünleri koysam diye düşünüyormuşum gibi. Bu ay artık havaların tam olarak soğumasıyla en sevdiğim tatlı kokulu mumları yakmaya başladım. Spor ayakkabılarımı dolaba kaldırıp Hunter ve benzeri botlarımı çıkardım. Hunter üzerine kalın bir mont giymek en sevdiğim kombin olduğu için bu havalar tam benlik. Tabi hasta olana kadar, hasta olunca ağlarım ilkbahar gelsin hemen diye.

Bu ay pek çok kozmetik ürünü denedim;ancak tam olarak favorim olup olmadıklarına karar veremediğim için bir süre daha deneyip emin olmak istedim. Bu nedenle bu yazı önceki favorilerime göre epey kısa kalıcak.


Bu ay saçımı her gün yıkama rutinimi iki günde bire çıkarmaya çalıştım. Bu süreç boyunca kurtarıcım tabiki de kuru şampuanlar oldu. Batiste markası İngiltere'de en çok satılan ve 1 numara olarak gösterilen kuru şampuan markası. Ben ikinci gün saçımın sönüklüğünü sevmediğim için XXL volume olan pembe şişesini seçtim ve çok memnun kaldım. Ürünü kullanırken önemli olan kullanım öncesi ve sonrası saçı iyice taramak bir de beyaz tozun saçınızda kalmadığına emin olmak. Bu ürün çoğu blogger tarafından sevilmese de ben saçımı temiz göstermesini ve hacim vermesini çok sevdim. Bir diğer kuru şampuan ise Toni&Guy markasına ait. Bu ürünü acelem olduğu ikinci gün saçı günlerimde Batiste yerine kullanıyorum; çünkü beyaz parçacıkları yok ıslak bir sprey gibi. Saça yedirip masaj yapma derdiniz olmuyor. Hacim vermese de saçıma temiz bir görünüm katıyor bu nedenle bu ürünü de severek kullanıyorum.


Essence markasının Silky Touch Blush allığı makyaj koleksiyonuma yeni eklendi. Günlük sade bir makyaj yapıyorsam ve yanaklarımın pembe diye bağırmasını istemiyorsam doğal bitişi ve açık pembe rengi sayesinde bu ürünü kullanıyorum.


MAC Soft Brown far mat serisinden bir ürün. Resimde gördüğünüz gibi tam bir açık kahverengi. MAC farları pigmentasyon bakımından çok iyi ve asla tozutma yapmıyor bu sebeple rahat rahat kullanabiliyorum. Bu ürünü normalde göz kapağımın katlanma bölgesine sürerdim ancak bu ay günlük makyajımda göz kapağıma sürerek tercih ediyorum.


Bath and Body Works Vanilla Sugar mum havaların soğumasıyla en çok yaktığım mum oldu. Tatlı vanilya kokusu odama sıcacık bir ortam kattı. Mum benim için hep bir terapi gibi olmuştur zaten bu ayın terapisi de Bath and Body Works mumu ile oldu. Bir diğer Bath and Body Works favorim de resimde gördüğünüz tekrar doldurulabilir araba kokusu. Ambalajı çok şık ama arabamda olduğu için onu fotoğraflayamadım. Ambalajın içine yukarıda resimde gördüğünüz kokuyu yerleştiriyorsunuz ve 4 ay boyunca ürün koku vermeye devam ediyor. Ben hindistan cevizi-vanilya kokusunu çok severek kullanıyorum.

Bu ayın bir diğer favorisi Maybelline 24 h Super Stay fondöteni oldu. Detaylı yazısı için tık tık.

Benim bu ay favorilerim bu şekildeydi.

Sizin Kasım ayı boyunca severek kullandığınız ürünler hangileri oldu? Benimle yorumlarda paylaşırsanız çok sevinirim :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere!

Share:

4 yorum

  1. Maybelline 24 h Super Stay fondöteni ilk kez gördüm yeni mi acaba yada ben mi görmedim :) essence allıklar benim de favorim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni değil epeydir var ama formül değiştirdiler. çok severek kullanıyorum.

      Sil
  2. Gerçekten çekiliş sayesinde böyle güzel bloglara denk gelmeyi çok seviyorum.. Bu tip yazılar çok yararlı oluyor benim için, ben de başlattım bloğumda aylık favoriler serisini. Ah ah şu bath and body works daha ulaşılır olsa keske.

    YanıtlaSil
  3. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim❣ Blogunuza geliyorum hemen!

    YanıtlaSil