HELLO 2016!

Herkese merhaba!

Herkesin yeni yılı kutlu olsun! Yeni yılın ilk günü umarım herkes için çok güzel geçmiştir. Benim günüm dünün yorgunluğunu üzerimden atmak ve sevdiklerim ile vakit geçirmekle geçti. (Yazıya başlamadan önce minik bir  not, bu yazıdaki fotoğraflar weheartit.com'dan alıntıdır.)



Ben yeni bir yılda bir şeyin değişmediğini düşünen insanlardan değilimdir. Bana göre her yıl 1 Ocak'ta her şey yeniden başlıyor. Beğenmediğimiz şeyleri değiştirmek, hayallerimizi gerçekleştirmek için koskoca 365 gün. "Ne yapsam"larımı"bunu yapacağım" a değiştirmek için koca bir sene. Bana göre yılbaşı bir önceki yılda kötü olan ne varsa unutup yola bu dertler olmadan başlamak için bir fırsat. Bu yazımı 2016'ya tamamen kapılıp gitmeden önce 2015 ile vedalaşmak ve yeni bir yıl için hedeflerimi belirlemek için yazıyorum. Böylece hem siz beni daha yakından tanıyabilirsiniz hem de bu senenin sonunda hedeflerimi gerçekleştirip gerçekleştirmediğimi beraber görebiliriz.

2015e genel bir bakış attığımda aklıma sadece mutlu anlarım geliyor. Üzüntülü anlarım bu sene boyunca o kadar az oldu ki hatırlayamıyorum bile. Yeni arkadaşlıklar kurdum, kimisiyle çok çok yakın oldum. Ailemin sağlığı hep yerinde oldu. Artık arkadaş değil de kardeşim olan Yağmur ile bol bol vakit geçirdim. Yolunda giden iki senelik bir ilişkim var ve beraber bir seneye daha girdik. 2015 benim için çok güzel bir sene oldu kısacası. Bir kaç sorunum olsa da hiçbiri beni üzecek kadar önemli olmadı.

2016 Hedefleri:

2016 için gerçekten çok heyecanlıyım. 365 yeni gün, 365 yeni şans. Her şey çok daha güzel olabilir bu sene. 2016 için hedeflerimi kafamda Aralık ayının başında belirlemiştim, bir de burada yazılı olarak bulunsun istedim. Böylece hedeflerime ulaşmak için doğru adımları atıyor muyum ilerde bakabilirim.

1) Uyku düzenini yerine oturt

2015 boyunca yaşadığım sorunlardan biri uyku düzenim oldu. Sabah saat 5 olmadan uyuyamayıp, gün içinde çok geç uyanmaya başladım. Uyku problemim yüzünden okula hiç gitmeyişim de cabası. Bu sene amacım gece saat 12 olmadan yatağa girip telefonu kapatmak, sabahları da en geç 10'da uyanmak.

2) Okul ortalamanı yükselt

Hayatımın hiçbir döneminde başarı sıkıntısı yaşamadım. Hep başarılı bir öğrenci oldum; ancak şimdi bu başarıyı arttırmam gerekiyor çünkü yüksek lisans yapmak istediğim okullar 3.50 altında ortalama kabul etmiyor. Önümde 3.30 olan ortalamamı yükseltmem için 2 senem var ve bu sene derslerime daha da önem vererek bunu yapmak istiyorum.

3) Spor ve su

Hiç bir zaman spor salonuna gidip spor yapabilen insanlardan olmadım. Spor salonlarına ne kadar para verdiysem hepsi boşa gitti. Bu sene amacım kendime evde ve sahilde yapabileceğim bir spor düzeni oturtmak, bol su içmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek.

4) Blogda düzenli yazmak

Bu sene başlattığım blogum daha 3-4 ay olmasına rağmen beklediğimden daha iyi bir yere geldi. Her hafta bir yazı yayınlamaya çalışsam da bazen aksatabildim ve bir blogger için haftada bir yazı yazmak az diye düşünüyorum. Bu nedenle yeni yılda her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri blogda yeni yazı yayınlamayı planlıyorum.

5) Blog içeriğimi genişletmek

Blogumu açarken amacım yaşam tarzı, moda ve DIY gibi postlara da yer vermekti; ancak genele baktığımda hep kozmetik ve cilt bakımı ağırlıklı yazılar yazdım. Bu sene amacım blog içeriklerimi genişletip daha büyük bir kitleye seslenmek.

6) Her ay yeni bir çekiliş!

Çekiliş yapmayı çok seviyorum. Çekilişler sayesinde hem kendimi tanıtabiliyorum, hem beni takip eden insanlara hediye verebiliyorum hem de takipçilerimle sohbet etme şansım oluyor. Bu nedenle bu sene her ay yeni bir çekiliş, tam 12 tane çekiliş yapacağım! Bu çekilişler bir ay instagram üzerinden bir ay da bloga özel düzenlenecek.



Umarım bu yazımı keyifle okumuşsunuzdur! Yorumlarda benimle kendi yeni yıl hedeflerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Sayfamı takibe alırsanız çok ama çok sevinirim. Hepinizin yeni yılı kocaman kutlu ve mutlu olsun.

Görüşmek üzere!

Share:

5 yorum