THE BALM Put A Lid On It | Far Bazı


Herkese merhaba,

Makyajın olmazsa olmazlarından biri benim için far bazı. Minimal bir makyaj da yapsam, full face bir makyaj da yapsam mutlaka her dışarı çıktığımda far bazı uyguluyorum. Yıllardır MAC Paint Potlarından Painterly rengini kullanıyordum ve çok memnundum. Hatta o kadar memnundum ki başka hiç bir ürüne ihtiyaç duymadım. Son Gratis alışverişimde The Balm markasının meşhur Put A Lid On It far bazının indirime girdiğini görünce bir şans vermek istedim.

Ürün elinize sıktığınızda ten rengi olsa da göz kapağınıza uyguladığınızda şeffaf bir şekilde dağılıyor. Bu şeffaflık nedeniyle göz kapağındaki damarlı görünümü kapatmıyor. Put A Lid On It sayesinde sabah uyguladığım far akşama kadar (8-10 saat) hiç bozulmadan göz kapağımda kalıyor. Uyguladığım eyeliner dağılmıyor. Ürünün yapısı epey sıvı ve ince. Göz kapağınız kuruysa bile bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz, çünkü kuruyan bölgelere yapışmıyor, pütür pütür bir görünüm yaratmıyor. (yine de öncesinde bir nemlendirici ile desteklemekte fayda var)



MAC Painterly göz kapağımdaki damarlı görünümü aldığı için çok severek kullandığım bir üründü. Ten rengi bir krem far gibi hem far bazı görevi görüyordu hem de far görevi. Put A Lid On It maalesef sevdiğim damarlı görünümü kapama işlevini yerine getirmiyor. Bu nedenle bu ürünü uyguladıktan sonra Wet 'n Wild markasının Creme Brulee adlı farını uyguluyorum. Böylece sevdiğim sonucu elde edebiliyorum.

Ürün indirimde 23, normal zamanda 40 TL. Creme Brulee far 7 TL. Eğer göz kapaklarınız damarlı değilse Put A Lid On It'i tek başına kullanabilirsiniz; ancak benim gibi ince göz kapaklarına sahipseniz krem rengi bir far ile desteklemenizi tavsiye ederim.

Siz hangi far bazı ürünlerini severek kullanıyorsunuz? Benimle yorumlarda paylaşırsanız çok sevinirim.

Yazılarımdan haberdar olmak için blogumu takibe almayı unutmayın.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Share:

4 yorum

  1. indirimde bu ürünü almadığıma biraz üzüldüm ama neyse başka indirimlere diyorum. Çok güzel ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sık sık indirime giriyor zaten balm markası, mutlaka denk gelirsiniz :)

      Sil
  2. indirimde almak istediğim bir far paleti brule ise kara borsa umarım bulurum ikiini de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bulunca epey şaşırdım, hiç düşünmeden aldım :)

      Sil